Cum poți ajunge mai repede la aeroport

Dacă obișnuiți să călătoriți des, aveți probabil deja setate anumite rute și știți mersul trenurilor, autocarelor și avioanelor care vă interesează. Chiar și așa, una dintre problemele de care vă loviți este faptul că nu aveți legături directe spre destinație și că pierdeți o grămadă de timp cu cursele suplimentare. De exemplu, indiferent cât de bine stai cu banii, n-o să te pornești de fiecare dată cu mașina peste graniță, mai ales dacă ținta ta este o țară de pe partea cealaltă a globului. În acest caz, o să preferi avionul.

cale ferată

Dar se întâmplă uneori că nu există aerodrom în localitatea ta și că pentru unde vrei tu să ajungi, trebuie să iei avionul din București, adică din Otopeni. Și atunci cum faci? Mergi cu mașina până la aeroport și o lași parcată undeva până revii? Poate nu. Atunci, îți rămâne varianta mersului cu trenul până în capitală, după care luat un taxi sau un alt mijloc de transport până la Otopeni. Timp pierdut, așteptat la tren, făcut de bani la taxi (într-o vreme am înțeles că invers e și mai greu, adică nu prea găsești taxiuri ieftine la aeroport, când sosești în țară) etc.

Enter Transfero. O firmă de transport care s-a axat pe eficientizarea la maxim a acestor rute, prin faptul că îți oferă autocar, microbuz sau mașină mică (bănuiesc că cele VIP sunt mici), de la tine din oraș până în aeroportul din Otopeni. Nu contează unde se află orașul în cauză. De exemplu, ești vasluian? No problem, există un microbuz de la Vaslui la București, o dată pe zi, la care îți poți rezerva bilet chiar pe site, online. Ceea ce mi se pare formidabil este că un drum cu o durată de aproape 6 ore ajunge să coste începând de la 10 lei.

Vaslui - Otopeni

Ideea este simplă și frumoasă: firma asta (Transfero) dispune de un parc propriu cu 80 de autovehicule (microbuze Mercedes de diferite capacități, autocare mari, tot așa, de diferite capacități, și mașini vip) care îți asigură transportul la aeroport și returul, dacă dorești. Și, bineînțeles, unele circulă regulat, în regim de autobuz, din și în toată țara (cum am dat în exemplu, Vaslui-București și București-Vaslui), așa că prețul este mic. Din informațiile de pe site mai aflăm că au peste 12 ani de experiență în ceea ce fac.

În concluzie, dacă locuiești în Vaslui, uite, ai și tu cu ce să te mândrești, propria ta rută Vaslui-Otopeni, ca să nu mai facă lumea glume proaste pe seama ta și să zică că nu ești civilizat.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com