Anatomia lui Gray și alte cărți similare

De obicei filmele, sau mai bine zis scenariile lor, se fac după cărți. Pentru că scenaristului îi trebuie destul de multă imaginație să conceapă o poveste de unul singur, din capul lui, imaginație pe care dacă ar avea-o, s-ar face probabil romancier și nu scenarist. Dar există, bineînțeles, și cărți făcute după filme. Sau, ca să lărgim contextul, filme și cărți făcute după jocuri pe calculator, sau jocuri pe calculator făcute după filme, sau orice combinație doriți voi.

Greys Anatomy

Am intrat pe o pagină cu cărți de la Books Express, unde mi-au căzut ochii pe „Anatomia lui Gray pentru studenți”, ediție revizuită, de Richard L. Drake et al. Cartea costă 306 lei (redusă cu 10% de la 340 de lei) și e disponibilă în limba română. Istoria acestei cărți e destul de interesantă. Probabil vă este cunoscut filmul cu (aproape) același nume (diferență de o literă); el a fost inspirat din cartea „Anatomia lui Gray” scrisă de Henry Gray. Tot după cartea lui Gray s-a făcut și această a doua carte, de care vă ziceam mai sus, și care conține informații utile mai ales studenților la medicină, selectate și prezentate într-un mod care să le ofere exact lucrurile de care au nevoie. De altfel, cartea a fost lăudată pentru claritatea textului și ilustrațiile sale, iar acest lucru nu este un element de marketing, fiind scris pe Wikipedia.

Pe Books Express, cumpărarea acestei cărți îți aduce 459 de puncte, ce pot fi apoi convertite în discounturi la următoarele cărți achiziționate de la această librărie online. Practic, o librărie online ce implementează un sistem cu bonusuri de fidelitate, și bravo lor pentru asta (și vouă, pentru că cumpărați de acolo).

Mergând mai jos pe pagina aceleiași librării, dau cu ochii de „World of Warcraft: Chronicle, Volume 1”, o carte făcute după joc sau după film, nu mi-e clar, cert este că prima dată aici a fost jocul, apoi „Outlander” și „Minte Criminală”, care din nou mă duc cu gândul la două seriale TV. Sus, pe a doua poziție, se află „Harry Potter and the Cursed Child”.

Sigur că este o selecție foarte săracă cea prezentată aici, librăria în cauză deținând cărți dintr-o mulțime de domenii, în mai multe limbi, dar deja o concluzie se impune: dacă sunteți interesați de romane scrise sau aflate în legătură cu filmele, serialele și jocurile preferate, ei bine, știți acum o librărie online de unde le puteți cumpăra.

Un singur comentariu:

2e3ix5cwne la 26.01.2023, 21:14

PLAYSTUDIOS aims to adjust to all applicable standards, together with the World Wide Web Consortium's Web Content Accessibility Guidelines 2.zero as much as} Level AA (WCAG 메리트카지노 2.zero AA). PLAYSTUDIOS is pleased with the efforts that we've accomplished and that are be} in-progress guarantee that|to make certain that} our website is accessible to everyone. Learn means to|tips on how to} win and see the STAX Super 4 Blackjack Progressive Paytable on the STAX Super 4 Progressivepage. Raise the stakes examine out|and take a look at} our exclusive High-Limit Blackjack area, complete with tableside meals and beverage service, host entry, and plasma TVs. There is extra space in this pack than you could ever need. I purchased this pondering I would use it as a main BOB, but after putting in all my gear, I realized that this was extra of a sustainment pack.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com