Cum îți cumperi scaune pentru bar, online

Dacă ai nevoie de niște scaune pentru bar și dacă vrei să le cumperi online, atunci ai nevoie de... scauneonline(.ro). Este un site de unde îți poți achiziționa tot felul de scaune, mai mici sau mai mari, de diferite culori, forme și dimensiuni, adecvate celor mai variate gusturi și celor mai felurite tipuri de baruri, cârciume sau cafenele. Dă click pe scaun bar de aici și ai să te convingi singur de gama bogată de scaune pe care le poți comanda de la ei.

scaun pentru bar


Pentru că fiecare model din pagina respectivă este unic. Culori verzi, care îți dau o senzație de prospețime și agerime, sau cel puțin eu așa le percep, șezuturi cu tipar „wood”, cu patru picioare sau unul singur, mai înalte sau mai joase, deși la multe dintre ele se poate regla înălțimea, pratic găsești tot ce vrei. Prețurile încep de la 164 de lei, ceea ce nu este deloc mult, dacă ne gândim că un scaun obișnuit, banal, de bucătărie, costă ceva bănuți și el, chiar dacă-i făcut din lemn simplu. Iar acestea sunt, hai să recunoaștem, foarte mișto.

scaun pentru bar

Dar chestia frumoasă e că aceste scaune de bar arată atât de bine, încât le-ai putea folosi în cel mai select club din București, sau chiar din centrul capitalei, dând astfel localului tău un aer nou, modern, și ce înseamnă asta în termeni de clienți? Înseamnă mai multă clientelă, mai mulți tineri, care vin să se simtă bină, să aibă o atmosferă diferită, care caută permanent ceva care să-i impresioneze, ceva care să facă notă aparte. „-Am fost la terasa X” „-Da, dar eu am fost la barul cutare și am stat pe cel mai mișto scaun. Ai văzut măcar cum arată?”

scaun pentru bar

Ok, gata, le-am lăudat îndeajuns. :) Concluzia? Există un magazin online ce vinde scaune care, cel puțin la nivel vizual, exterior, că eu nu mi-am cumpărat, arată foarte bine. Sunt axați pe nișa asta și dacă vrei să-ți cumperi fie un scaun pentru bar, fie un scaun pentru birou sau cameră, poți lua legătura cu ei, beneficiind în plus și de consultanță din partea specialiștilor lor. În sfârșit, deși cred că nu mai e nevoie să menționez, imaginile de mai sus au fost preluate de pe acel site.

Cam asta.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com