Fantezie: pisica blândă zgârie rău

Povestea noastră începe simplu: Lămpi UV de Unghii. Alege lampa potrivită de pe amalia.ro! Acesta era, în esență, mesajul pe care îl primise dimineață pe mail de la o prietenă, iar acum, în pauza de masă, inspecta paginile acestui site, că ce poate fi mai cu lipici la o tânără frumoasă și proaspăt logodită decât un site cu produse cosmetice? În cazul nostru, lămpi UV pentru unghii, că la asta se uita.

unghii

A citit cu atenție datele firmei și condițiile de livrare: oriunde în țară, la prețul de 13-15 lei / transport, sau gratis dacă comanda produse de minim 200 de lei. Plus un cadou, la alegere, la comenzi de peste 100 de lei. S-a uitat rapid peste cele 20 de produse din categoria lămpilor uv pentru unghii, cu prețuri începând de la 40 de lei; a ales una și a făcut o comandă, online. La confirmarea telefonică i s-a spus că are noroc: produsul se afla pe stoc și livrările din ziua respectivă încă nu se încheiaseră.

Curierul a ajuns la câteva minute după ce a intrat ea în casă. Coletul era micuț, cochet, o cutie legată cu panglică, pe care scria: Amalia.ro - Cosmetice online profesionale de calitate. A plătit, a luat chitanța și a închis ușa după el. Apoi s-a așezat să-și facă manichiura, singură, pentru că era una dintre cele mai plăcute și relaxante activități... O jumătate de oră mai târziu, unghiile ei arătau superb iar gelul era perfect uscat. În fond, asta face o lampă uv, întărește rapid lacul și protejează degetele, prin ultraviolete, nu? Un singur lucru mai avea de făcut, și anume de testat fiabilitatea lămpii pe care o achiziționase.

Peste o oră s-a auzit un zgomot de cheie în broască iar pe ușă a intrat EL. Și-a pus diplomatul pe masă, s-a dezbrăcat și a intrat să facă un duș. Speculând la maxim momentul, EA și-a luat un capot sexy și a intrat după el. În fond, de mult timp n-au mai făcut duș împreună și tocmai găsise candidatul perfect în care să-și înfigă unghiile...

Nu știm ce au făcut cei doi sub apa fierbinte, pentru că povestea noastră se oprește aici. Dar ea are câteva elemente reale la bază. De exemplu, magazinul online de cosmetice Amalia.ro. Și faptul că ieri, 8 august, a fost ziua internațională a pisicii. Cred că imaginea pisicii, în combinație cu lampa de unghii, mi-a dat ideea acestei povestiri. Fiind bărbat, despre lămpile uv n-aș putea să vă spun prea multe. Dar un lucru vă pot spune cu certitudine: atunci când nu îți îngrijești o parte a corpului, cum ar fi părul, nimeni nu se uită cu atenție la ea. Dar atunci când ți-l îngrijești, orice defect iese imediat în evidență. De exemplu, unghiile de pe care s-a dus o parte din vopsea arată mult mai rău decât aceleași unghii nevopsite deloc.

Cât despre prețul unei astfel de lămpi, în special dacă vă doriți una mai bună și mai scumpă, o idee ar fi să-i cereți iubitului o mică sponsorizare. Asta dacă vrea să se poată mândri a doua zi, în fața colegilor, cu niște zgârieturi proaspete de felină pe spate... :)

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com