Personalizează-ți baia

Strămoșii noștri trăiau în natură, în peșteri, și își făceau nevoile în aer liber. Bunicii noștri de la țară locuiesc în case dotate, de multe ori, cu wc-uri „tradiționale”, din lemn. Apartamentele noastre au în schimb băi moderne, confortabile, ce respectă normele actuale de igienă și sănătate. De cele mai multe ori, aceste băi sunt înfrumusețate cu gresie și faianță. Rolul gresiei și al faianței pentru baie este nu doar estetic, ci și cât se poate de practic: apa nu se infiltrează în aceste materiale ceramice și, dacă ajunge pe ele, se șterge foarte ușor. Faianța pentru baie se curăță repede, arată bine și nu costă sume exorbitante, așa că a devenit un fel de normă sau de varianta consacrată. Dar de unde să ți-o cumperi?

gresie roșie mykonos rojo

Dacă ești nemulțumit de magazinele de faianță pentru baie din orașul tău, și de multe ori lucrul ăsta se probează, pentru că aceste magazine au fie neajunsul produselor de proastă calitate, fie dezavantajul unor prețuri mai mari decât ar trebui, pe principiul că să zicem locuiești într-un oraș de provincie și nu ai foarte multe opțiuni, deci dacă nu ești mulțumit de ce găsești pe plan local, te invit să intri pe emenatwork.ro, un site cu gresie și faianță pentru baie și pentru holuri sau orice încăperi în general. Pentru că ba da, ai o mulțime de alte opțiuni, chiar dacă în orașul tău nu există decât un singur magazin de profil.

Opțiuni noi, pe care internetul le-a făcut posibile. Singura condiție este să ai net. Dacă ai net, atunci poți intra pe un site ca Emenatwork, de unde poți comanda și plăti produsele dorite, online. Chiar dacă la capitolul cumpărăturilor online suntem mai la coada Europei, deja din ce în ce mai mulți oameni preferă să-și facă cumpărăturile în acest mod, plățile online fiind, de altfel, relativ sigure (toate băncile oferă acum carduri și servicii online, ce se pot folosi atât la cumpărarea diverselor lucruri cât și la plata facturilor de utilități, de la calculator). De fapt, față de magazinul de faianță din oraș, pe net există și câteva avantaje.

În oraș trebuie să te descurci singur cu transportul gresiei și al faianței cumpărate. Cei de la Emenatwork ți-o aduc acasă. Apoi, în oraș ești limitați la produsele din stoc și nimeni n-are timp să stea cu tine la detalii, în timp ce pe net poți consulta un adevărat catalog al modelelor, culorilor și nuanțelor, putând comanda și articole care nu sunt momentan pe stoc și ești informat cu precizie de data la care vor ajunge în posesia ta. Aropo de modele, mie îmi place cel cu faianță roșie la duș și albă în rest, plus gresie mykonos, cum e în imaginea de mai sus. Poți opta și pentru câteva decoruri interesante, dacă vrei ceva mai „artsie”.

Pentru că, după wc-urile de lemn (ale bunicilor) din copilărie și budele turcești din timpul școlii, poate ar fi cazul ca baia noastră să arate mai frumoasă, mai luminoasă și mai curată.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com