De ce ți-ai cumpăra un kit cu xeon

După cum zice și întrebarea din titlu, de ce ți-ai cumpăra un kit xeon pentru mașina ta? Unul dintre motive ar fi prețul. Te poți trezi, astfel, căutând pe Google kituri xenon ieftine, în încercarea de a-ți dota automobilul cu cel mai bun kit xenon, dar după părerea mea nu prețul ar trebui să fie criteriul esențial în luarea acestei decizii. Deși pe led24.ro, site-ul din linkul anterior, găsim kituri xeon începând de la 100 de lei, ceea ce presupun că nu-i un preț foarte mare.

Kit Xenon 35W

Totuși, există câteva motive ce merită trecute în revistă înaintea prețului. Comparația se face, desigur, cu becurile incandescente cu halogen, iar primul avantaj care-ți vine în minte este intensitatea luminii. Fluxul luminos generat de un kit xeon este mai puternic decât cel al unor faruri cu halogen. Tot la luminozitate, al doilea motiv este dat de culoarea luminii: aceasta este fixă, galbenă, în cazul halogenului, în timp ce xeonul poate da o lumină de culori diferite, așa că puteți alege ce culoare preferați. Sigur, culoare, nuanță, tonalitate, sper că nu vă așteptați să vă puneți becuri maro sau lila-n dungi cu picățele! :)

Al treilea motiv este dat de durabilitate. Și când zic durabilitate, mă refer la faptul că un bec xeon „trăiește” de 5-10 ori mai mult decât unul clasic, cu halogen, ajungând la performanța de 3000 de ore de funcționare, comparativ cu 300-500 de ore, câte le are becul normal. Dar nu doar că e mai logeviv, ci cere și mai puțin de mâncare: al patrulea motiv este așadar consumul redus de energie al acestor becuri.

Și dacă toate aceste motive nu sunt de ajuns, ei bine, kitul xeon din imaginea de mai sus, la prețul de 100 de lei, de pe Led24, este realizat cu tehnologie germană așa că probabil putem avea speranțe cât mai mari de la el, din toate punctele de vedere. Led24 care constituie și principala sursă de informații pentru articolul de față și un site pe care găsim o mulțime de alte kituri similare, la prețuri și mai mari, dacă vrem mai mult.

Gata, că i-am lăudat destul, fără să fi cumpărat până acum ceva de la ei. Faza e că-i mișto un site de genul ăsta, axat doar pe leduri, unde poți găsi atât becuri pentru cameră cât și faruri pentru mașina din garaj, adică tot ce e făcut cu tehnologia led. Care este, incontestabil, cea mai bună tehnologie de produs lumină la ora actuală.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com