Lifturi vechi și noi

Să vă spun un banc. Se zice că un oltean s-a dus să-și vadă băiatul în America. Ajuns acolo, a petrecut el ceva timp, după care într-o zi, aflându-se în holul unui hotel, a văzut o bătrână intrând într-un lift, apăsând pe butonul de urcare, liftul a început să urce, apoi, peste două minute, a coborât, iar din el a ieșit o tânără superbă. Văzând asta, țăranul nostru și-a tras o palmă peste frunte și a zis: „- Ptiu! De știam, o aduceam și pe băbuța mea aici!”.

Olympique de Marseille

Noi însă adeseori nu trăim la țară, ci în orașe moderne, cu acces la internet și la civilizație, așa că vă întreb: ați pățit să intrați vreodată într-un spital și să vedeți un lift care arată ca de pe vremea primului război mondial? Un lift în care să vă fie frică să urcați, ca nu cumva să rămâneți blocat în el? Ei, probabil că nu ați fi rămas blocați. Dar ascensoarele, ca orice alt instrument creat de om, se uzează în timp. În plus, nu mai corespund cu ultimele norme și tehnologii din domeniu. În situația asta, ce e de făcut? Păi, ca administrator de spital, manager sau director de instituție etc, le poți schimba cu altele noi. Din fericire, le poți și moderniza.

Există o firmă solidă, cu clienți pe 5 continente, care are reprezentanță și la noi și se ocupă de modernizari de lifturi. Bine, nu doar modernizare, ci și instalare de ascensoare noi, scări și trotuare rulante, platforme auto etc. Dar ideea de modernizare este una avantajoasă, pentru că ea implică o adaptare a unui instrument deja existent, și deci s-ar putea să fie mai ieftină. În plus, cei de la MP IFMA oferă și soluții personalizate, inclusiv celor care dispun de - să zicem - case fără ascensor sau clădiri cu anumite restricții de volum și dimensiune, ori asta înseamnă că sunt capabili să aducă la zi lifturile de care dispuneți dvs.

Până acum nu am mai văzut vreo altă firmă care să facă modernizari de lifturi. E adevărat că nici de furnizori de ascensoare nu te lovești în fiecare zi pe net, deoarece este o activitate „de calibru mare”, care implică niște condiții ce nu pot fi atinse de orice societate. Dar cu peste 100 de milioane de utilizatori și semnătura pe locuri ca Centrul Nouveau din București, sediul NATO din Bruxelles sau Olympique de Marseille din Franța, cred că MP IFMA poate să se ridice și să vă ridice la înălțime. Astfel încât, în loc de plângeri de la clienți și apăsări de butoane pentru lift blocat, să aveți parte de olteni care se bat cu palma peste frunte.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com