Halate medicale de iarnă

Pentru că sunteți medici sau faceți parte din personalul medical al unui spital (altfel nu-mi explic ce căutați pe articolul ăsta :) ), o să vă recomand un magazin online care vine halate medicale ieftine groase, de diferite lungimi și culori, unde prin halate medicale ieftine mă refer la faptul că ei le produc. Așadar n-am stat ore în șir să studiez piața, vă las vouă sarcina asta, dar vă pot spune că cei de la Dispotrading nu doar distribuie, ci și produc halate de medici din tercot, de diferite modele și culori. Și mărimi.

Unde prin halat de medic ieftin înțelegem, totodată, și prețuri începând de pe la 29 de lei (cu TVA inclus) pentru un halat. Ceea ce, dacă mă întrebați pe mine, este de câteva ori mai puțin decât un tricou dintr-un magazin de fițe, care nu-ți ține cald și nu-i nici foarte practic. Sau, dacă vreți, o jumătate de kilogram de brănză de capră. Sau puteți face voi ce comparații vreți, că 29 de lei nu sunt bani, dacă ne luăm o haină seriosă, cu atât mai mult un costum pentru firmă sau un halat de medic, după caz.

halat medical gri

Uitați-vă de exemplu la imaginea de mai sus. Mie îmi place faptul că poți alege culori diferite de cele clasice. Îmi place acest gri și recunosc că-mi place și asistenta de sub el, și m-aș îmbolnăvi puțin, așa, vreo săptămână, ca să ajung în grija ei. Numai că personalul medical de la mine din oraș n-a auzit de Dispotrading, iar pe mine m-ar lua în primire o asistentă grasă și serioasă, cu ochelari și îmbrăcată într-un halat medical alb. Pentru că de ce să nu purtăm alb, dacă așa am fost învățați? Lasă că e bun albul, ce contează că se murdărește și ies petele mai greu? Ne cumpărăm unul nou, nu-i mare lucru.

Și ni-l cumpărăm din magazinul de haine de peste drum, care nu-i axat pe costume de protecție (spre deosebire de site-ul menționat) și care nu are decât două modele de halate pentru medici, ambele albe și ambele la peste 100 de lei. Zic, am dat un exemplu. Înțelegeți unde bat. Iar dacă nu înțelegeți, succes la cumpărat de halate, dar nu contați pe mine ca pacient! :)

În fine. Ideea e că pe acest magazin vă puteți comanda halate care, sper eu, vă vor însenina ziua și vă vor păstra ceva bănuți în buzunar.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com