Cum păstrezi băuturile reci

Din ciclul curiozități și cultură generală, vă propun astăzi următoarea întrebare simplă: cum păstrezi băuturile reci? Păi punându-le în frigider, o să-mi răspundeți voi. Sau, dacă sunt mai multe, într-o vitrină frigorifică sau frigider special, pentru băuturi. Dar știați că fiecare tip de băutură se înțelege mai bine cu o anumită vitrină frigorifică? Informație pe care am dedus-o din paginile site-ului dactrust.ro.

vitrina frigorifica pentru vin

Iar Dactrust știe ce vorbește, pentru că este un magazin online cu echipamente de tip horeca, pentru baruri, hoteluri, restaurante etc. Pe site există și o secțiune de unde se poate achiziționa un frigider pentru bauturi, secțiune unde găsim scrise următoarele:

Vintrinele pentru bauturi au caracteristici diverse si pot fi adaptate oricarei unitati de servire. Astfel, in oferta Dactrust veti gasit vitrine pentru sticle si vitrine speciale pentru vinuri.

Cu alte cuvinte, vinurile și băuturile se țin în frigidere diferite, cel puțin dacă le ai într-un număr suficient de mare. Într-adevăr, pe Dactrust văd două tipuri mari de vitrine: pentru vin și pentru alte sticle de băutură. Cele pentru vin sunt gândite cumva ergonomic, adică să încapă cât mai multe sticle acolo, chiar culcate, că le vei ține la răcoare, eventual pentru un timp îndelungat, nu în văzul lumii, în timp ce vitrinele pentru băuturi sunt din aluminiu și au ușa din față de sticlă, oferind mai multă vizibilitate înăuntru. Bine, pe site sunt mai multe tipuri din fiecare.

frigider pentru bauturi

Probabil că cei care au magazine cu servire de băuturi alcoolice, restaurante sau baruri, știu despre ce vorbesc. Probabil că au deja în incinta lor astfel de vitrine, și poate că deja știu de Dactrust, care numai cu asta se ocupă, cu furnizarea de echipamente horeca. Dar eu nu știam, și mărturisesc că am un frigider universal, în care-mi țin și sucul, și mâncarea, mai puțin alcoolul, din care nu consum. Dincolo de asta, chestia de reținut este că intrând chiar pe diverse magazine online cu un anumit profil sau specific poți găsi, iată, informații interesante din domeniul respectiv, pe care nu le știai și care-ți pot îmbogăți cultura generală.

Și acum mă duce gândul la pivnițele cu butoaie de vin din romanele de capă și spadă ale lui Alexandre Dumas: oare ei ce rețete și metode de îmbuteliere a acestei licori foloseau? :)

S-au postat 2 comentarii:

madalenasaathoff la 05.03.2022, 14:11

iOsport Titanium | iTanium-arts
IOSport Titanium is an exclusive Titanium-arts titanium strength premium titanium sia gaming product. With an outstanding 2013 ford focus titanium hatchback design, revlon titanium max edition outstanding user titanium chloride experience and fantastic

shousa la 14.08.2022, 11:34

n917g1qpoma310 bulk sex dolls,horse dildo,dildos,wolf dildo,women sexy toys,couples sexy toys,women sexy toys,sex toys,dog dildo j971n8vugvu871

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com