Dinții albi sunt o carte de vizită

Titlul articolului este inspirat dintr-o informație interesantă, de pe citydent.ro. Se pare că dinții își pierd treptat culoarea lor naturală, odată cu înaintarea noastră în vârstă. Ei se îngălbenesc sau își schimbă tonalitatea și din cauza diferitelor alimente pe care le consumăm sau din cauza cafelei, tutunului etc. Datorită acestei îngălbeniri, prin albirea dinților la cabinetul de stomatologie se obține un efect neașteptat, respectiv faptul că persoana în cauză dă impresia celor din jur că este mai tânără decât în realitate. :)

zâmbet

Din cunoștințele mele, culoarea naturală a dinților nu este albul, ci o culoare mai aproape de fildeșiu. Dar cu toții vedem în reclamele de la televizor modele (atât bărbați cât și femei) cu dinți albi și strălucitori. De arătat, nu arată rău. Așa că, dacă doriți să aflați mai multe informații despre cum ați putea beneficia de un tratament de albire profesională a dinților sau albire dentară, puteți vizita site-ul Citydent. Și, de ce nu, îi puteți suna sau le puteți vizita clinica.

Albirea dinților este și o soluție oarecum necesară din punct de vedere estetic, în cazul în care aceștia încep să prezinte anumite pete de culoare gălbuie, maro sau închisă, din cauza modului în care i-am îngrijit (sau mai bine zis în care i-am ignorat, neîngrijindu-i cum ar fi trebuit). Pe renumitul site cu profil medical csid.ro (Ce Se Întâmplă, Doctore?) ni se oferă și câteva soluții la îndemână pentru albirea dinților, sau măcar pentru întărirea smalțului și prevenirea deteriorării lui. De exemplu, bicarbonatul și produsele lactate pot fi folosite cu oarecare succes în această privință. Iar eu știam, tot din categoria acestor leacuri accesibile oricui, că masarea dinților cu un amestec de argilă, ulei și puțină sare dă rezultate foarte bune.

Diferența dintre albirea danturii acasă și la cabinet este dată de viteza obținerii rezultatelor. În primul caz, rezultatele se obțin lent, în timp ce la o clinică de specialitate, cum este de exemplu Citydent, rezultatele se obțin mult mai rapid. Indiferent însă de metoda aleasă de noi, de o importanță majoră rămâne apoi tratarea și îngrijirea danturii, odată ce procesul albirii a fost finalizat cu succes. Pentru că, dacă nu îi întreținem după aceea, ei se vor degrada din nou.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com