Servicii funerare în capitală

Lucrurile și serviciile pe care ni le cumpărăm se împart în două mari categorii: cele pentru care putem aștepta și cele de care avem nevoie în termen foarte scurt. Serviciile funerare fac parte din ultima categorie. Oricât de trist e momentul pierderii celui drag și oricât am dori să evităm acest subiect, el apare invariabil de câteva ori în viața noastră (și o singură dată la finalul ei). În această situație, familia îndurerată se găsește în ipostaza de a căuta un sicriu și cele trebuincioase înmormântării și, uneori, datorită zilelor de weekend, a sărbătorilor legale sau a altor conjuncturi speciale, de a nu le găsi.

servicii funerare

Din acest punct de vedere, vă informez că există și servicii funerare complete nonstop in Bucuresti, respectiv Serviciile Funerare Luca. Pe site este afișat un număr de telefon la care puteți suna non-stop și sunt listate detaliat serviciile care intră în pachetele oferite de ei.

Mi-a plăcut faptul că există pachete pentru decesul unui bătrân la spital, la azil sa la domiciliu, care costă 0 lei, fiind suportate integral din ajutorul de înmormântare pe care înțeleg că li-l acordă statul pensionarilor. Dacă știți mai multe decât mine în direcția asta vă rog să mă corectați, în orice caz, pe site scrie că pentru aceste pachete este suficient talonul de pensie. Valoarea ajutorului de înmormântare este de 2681 de lei, iar asta cred că este sub cheltuielile pe care le ai în mod normal cu așa ceva, din câte rețin de la ultimul eveniment tragic de acest tip din familie, eveniment ce ne-a costat peste 3.000 de lei, acum ceva ani.

Casa Luca oferă consultanță, asigură servicii de preluare și constatare a decesului, de îmbălsămare și toaletare a decedatului, de întreaga documentație necesară (de birocrație nu scapi nici după ce mori), practic, de organizarea întregului eveniment funerar, asta conform informațiilor de pe site. Și, dacă doriți, și de incinerare. În partea de jos a site-ului sunt listate zonele în care pot ajunge sau aria lor de acoperire, pentru toate cele 6 sectoare + Ilfov, așa că vă puteți uita acolo și, dacă sunteți în căutarea unor servicii de acest tip, îi puteți suna chiar pe ei, la orice oră din zi și din noapte.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com