Când mecanicul auto nu te mai ajută

Dacă ai o mașină veche, piese de schimb se găsesc tot mai greu. Drumurile pitorești ale patriei noastre își aduc, desigur, și ele aportul la uzura mașinii și, de la o vreme, nu va mai fi rentabil să ți-o tot peticești, deoarece reparațiile nu vor ține mult timp. Ce faci în aceste condiții? O soluție ar fi să-ți iei una nouă, prin Programul Rabla. De exemplu, un Opel Astra K, de pe Auto Erebus.

vânzător erebus

Auto Erebus este dealer autorizat al mărcii Opel la noi în țară. Conform informațiilor de pe site, primul dealer care a implementat Sistemul de Management al Calitatii conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2001. În fine, nu am cumpărat mașini de la ei, dar dacă îți plac Opelurile, ca Opel Astra, le găsești și acolo. O chestie interesantă este că îți poți vinde la ei mașina veche, fără să iei neapărat una nouă la schimb. Adică pur și simplu te poți descotorosi de mașina pe care o ai, indiferent de brandul sau marca ei, primind banii cash. Deși, dacă ne gândim, de ce nu v-ați lua una nouă în loc?

opel astra gtc

Cred că Opelul Astra este una dintre cele mai ieftine mașini moderne. La capitolul design, modelele noi stau foarte bine. Iată (în imaginile alăturate) cum arată un Opel Astra GTC, atât pe dinafară cât și pe dinăuntru. Eu zic că e foarte mișto. Mă rog, nu e Ferrari, dar nici noi nu suntem copii de miniștri și senatori. Cu puține excepți. :) În fine, tot la Erebus beneficiați și de service auto pentru Opelul dvs, dacă cumva acesta necesită îngrijiri de specialitate. Fiind dealeri autorizați, puteți să vă faceți la ei verificarea ITP, revizia și întreținerea, partea electrică (la care poate nu se bagă oricine) sau chiar lucrurile ce țin de tinichigerie. Bine, condiția este să fiți bucureșteni. Și, eventual, să locuiți în sectorul 1.

opel astra gtc - bord

Deși, dacă ar fi să vă citez de pe site, le puteți vizita magazinul indiferent de tipul mașinii pe care o conduceți, pentru că ei vă repară orice. Dar, bineînțeles, fiind un distribuitor de Opeluri, acestea au toate șansele să fie servite mai bine și să-și găsească piesele lipsă într-un timp mai scurt și la un preț mai mic. Asta după părerea mea.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com