Joacă-te gratuit, pe net. Cu bile.

Dacă ești în căutarea unor jocuri online care să nu coste nimic și care să nu te oblige să instalezi aplicații noi pe calculator sau pe tabletă/telefon, te invit să vizitezi bugy.ro. Site-ul este plin cu o mulțime de joculețe flash, grupate pe categorii: jocuri cu puzzle, jocuri cu bile, jocuri cu tancuri etc. Cred că sunt peste 80 de categorii în total, fiecare având, din ce am văzut, zeci și zeci de jocuri, așa că probabil se găsește ceva pe gustul fiecăruia.

joc cu bile

De exemplu, am încercat mai devreme un joc frumos, cu bile (vedeți imaginea de mai sus). În el trebuie să conduci o bilă albă, ca de ping-pong, și să o lansezi prin tubul din partea dreaptă, fapt care te va face să treci la nivelul următor. Poți controla, cu mouse-ul, direcția pe care vrei să împingi bila și viteza cu care îi dai „kick”, într-un fel e ca la biliard. La început e simplu dar, pe măsură ce nivelele cresc, dificultatea sporește iar tu trebuie să manevrezi bila peste tot felul de obstacole și să ai grijă ca ea să nu cadă. Desigur, pe parcurs întâlnești tot felul de itemuri, pe care le poți colecta pentru a obține mai multă viață sau alte lucruri. Totul pe o muzică mișto, dinamică și relaxantă în același timp, care te calmează și bine-dispune.

N-am jucat mult timp dar am rămas plăcut surprins că un astfel de joc de browser, simplu, care se încarcă instantaneu, poate fi interesant, chiar captivant. Țin minte că mai demult, când eu eram eu mic și internetul era un vis frumos, ne-a adus într-o zi dirigintele un calculator la clasă și ne-a pus un joculeț cu submarine, să vedem și noi cum e. Am rămas wow! Aș fi dat atunci orice să am posibilitatea de a mă juca pe calculator, dar nici măcar calculator nu aveam. Și mă gândesc la faptul că azi există, iată, site-uri de profil, cu sute de jocuri gratuite, de toate tipurile, accesibile oricui, aflate la un click distanță.

Oare cum o să arate lucrurile peste încă câțiva zeci de ani, când noi o să fim bunici? Probabil nepoții noștri își vor contrui singuri universurile lor virtuale în jocurile viitorului.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com