Pentru casă: coșuri de rufe

Nu știu cât sunteți de tipicari sau de perfecționiști când vine vorba de lucrurile pe care le aveți prin casă. Dacă sunteți bărbați, probabil nu prea. Dar soțiile și iubitele noastre sunt adesea foarte atente la tot felul de detalii pe care noi nu le înțelegem. Nu înțelegem, de exemplu, de ce trebuie ca un obiect pe care noi îl folosim pentru a depozita în el hainele purtate, în vederea spălării, și anume coșul de rufe, trebuie să fie împletit din bambus. Sau de ce trebuie să aibă neapărat o anumită înălțime, sau de ce contează dacă este din lemn, dacă are sau nu capac, ori diverse sertărașe, în care să sortăm chiloții de ciorapi de cravate de tricouri de pantaloni! Pe bune, prea multe cerințe, de ce nu poate fi un coș de rufe simplu și gata?

coș de rufe billy

Dacă v-ați recunoscut în rândurile de mai sus, iar consoarta nu pare niciodată satisfăcută, adică mă scuzați, mulțumită cu alegerile comerciale pe care le faceți de capul vostru când mergeți la cumpărături, atunci am o veste bună pentru voi: pe homex.ro, un site dedicat produselor de homing, decor, bricolaj și alte treburi să le zicem gospodărești, găsiți coșuri de rufe pentru baie de toate tipurile, formele, modele dimensiunile și, evidnet, la prețuri dintre cele mai variate, în funcție de pretenții și necesități.

coș de rufe din bambus - cătălina

Cel mai ieftin coș de acolo începe de la 20 de lei. Este simplu, din plastic, seamănă cu coșurile mici pe care le găsim în magazinele cu autoservire. Nu încap prea multe în el dar cel puțin hainele vor sta aerisite și, la 20 de lei, chiar nu ai de ce să te plângi, transportul costă probabil tot atâta. Bineînțeles, poți comanda mai multe, și pui ciorapii într-unul și tricourile într-altul, sau sortezi hainele pe culori, sau mai ții de rezervă, și ieși mai avantajos la transport.

cadou homex

Iar cele mai scumpe coșuri de rufe costă cam între 200 și 400 de lei, dar arată minunat, sunt din materiale menite să satisfacă cele mai ridicate cerințe de calitate, cum ar fi lemnul Norway, fibrele de bambus sau chiar bumbacul, deși pot să vă zic că am văzut și un coș de rufe foarte interesant, în forma cilindrico-conică, din inox. Nu cred să nu fie ceva pe placul partenerei dvs de viață, ba mai mult, dacă e o fire casnică, un astfel de coș ar merge excelent pe post de cadou de sărbători. Să nu mai aibă motive să nu vă spele hainele murdare! :)

voucher homex

Când am accesat prima dată site-ul, am primit un mesaj de felicitare, în care mi se spunea că am câștigat un cadou. Trebuia, bineînțeles, să introduc o adresă de mail, pe care bănuiesc că o înscriu în baza lor de date cu abonați. Mă așteptam ca acest „cadou” să fie un simplu ebook sau abonament la newsletter, dar după furnizarea mailului am văzut că beneficiez de un voucher de 20 de lei. Condiția este să comand de cel puțin 400 de lei.

Un singur comentariu:

Anonim la 09.12.2022, 00:13

The weight of the machined materials is dependent on how the half might be used. While heavier supplies take up nice deal of|quite so much of|a substantial quantity of} stress, do not appear to vibrating panties amazon be|they aren't} appropriate for weight-sensitive projects. Lightweight supplies are durable and may take up a substantial quantity of stress, however they come at a better price tag.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com