Ție cine îți transportă marfa?

"Totul a început în anul 1998, când fondatorul companiei, Adrian Tudor, a intrat în lumea transporturilor internaționale de marfă." Nu este vorba de prefața unei cărți, ci de introducerea de pe site-ul spedesa.ro. Fraza îți aprinde parcă un beculeț în minte, cuvintele ei par ieșite din context. Contextul mioritic al firmelor ce apar și dispar peste noapte. Spedesa este un partener la care poate merită să vă gândiți dacă doriți experiență și seriozitate. Mai este un partener care vă poate scuti de niște cheltuieli inutile, simplificând managementul transportului de marfă, prin preluarea lui integrală. Să vedem o scurtă prezentare:



Poți ajunge pe site-ul lor căutând pe Google, de exemplu, transport de marfa in Italia. Și afli că problema ta complicată, de trimitere a unor baloți de materiale textile la Padova, își găsește rezolvarea într-un mod mai simplu decât ai fi crezut, cu costuri potențial mai mici decât apelând la alte firme, pentru că vorbim de cotații flexibile, care se pot negocia. Sau că utilajul pe care vrei să-l trimiți la Roma spre a fi reparat ajunge în mai puțin de 48 ore, lucru care ți se garantează. Sau că mărfurile corsicane pe care vrei să le imporți din Genova îți sosesc rapid și fără ca tu să te ocupi de birocrație, să aștepți la terminale și să schimbi traseul sau mașina, deoarece băieții se ocupă de tot și acoperă 18 zone din Italia.

transporturi

Un factor important ce contribuie la viteza expediției și îi scade costurile este așa-numitul mecanism al grupării mărfurilor. Spedesa grupează loturile (relativ mici) de mărfuri cât de cât asemănătoare sau compatibile, preluate dintr-o anumită țară și având destinații apropiate. Spedesa realizează grupaje de marfa direct pe camion, iar acest lucru le permite ca, în cazul transporturilor de maxim 3 tone, marfa să ajungă în 24 de ore! (Gândiți-vă că până și comanda unui produs de 1 kg de la eMAG ajunge prin curier rapid în 24-48 de ore.) Aceste grupaje elimină totodată costurile de consolidare pe terminale și manipulările succesive, ceea ce înseamnă că marfa va fi adusă în condiții mai bune. În cazul în care mărfurile dvs nu se pretează la grupajul pe roți, Spedesa folosește și grupaje clasice, prin consolidări în centre logistice. Tarifele, pentru toate aceste grupaje, sunt și ele flexibile.

spedesa

În concluzie, dacă sunteți o persoană fizică și doriți să trimiteți ceva incomod în afara țării sau dacă administrați o firmă și aveți nevoie de servicii de transport extern mai rapid, mai eficient și mai sigur decât cele pe care le-ați folosit până acum, de la un partener cu vechime, dați-le un telefon. Pentru că s-ar putea să fie și mai ieftin.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com