Soluții personalizate pentru site-ul dvs

Unul dintre avantajele internetului constă în multitudinea de aplicații și servicii web gratuite pe care le pune la dispoziția internauților. Prin urmare, este posibil și chiar foarte probabil ca, dacă aveți o mică afacere pe net, site-ul dvs să fie realizat folosind o astfel de tehnologie free. De exemplu, WordPress este un CMS (sistem de genstiune al conținutului) cu sursa deschisă (și implicit gratuit), care stă la baza a peste 60 de milioane de website-uri. Poate că îl folosiți și dvs. Dar fiind gratuit și popular, WordPress trebuie să fie și generalist. Adică să se adreseze nevoilor majorității celor care îl utilizează. Ce faceți însă atunci când nevoile dvs devin specifice? Atunci când vă doriți o anumită funcționalitate nouă, sau adaptată clienților dvs, sau atunci când vreți să automatizați un mecanism etc?

soluții personalizate

Răspunsul este să apelați la niște profesioniști care vor crea soluții personalizate sau adaptate acestor nevoi. Hollo este una din firmele românești axate pe dezvoltare aplicatii software pliate pe necesitățile clientului. O aplicație software nu trebuie privită ca o chestie super-complexă și scumpă. Ea poate fi un simplu modul/plugin, o extensie, un script sau un fișier php, în funcție de caz, flexibilitatea fiind aici cuvântul de ordine. Este posibil ca problema constatată de dvs să aibă o rezolvare simplă. În același timp, ea se poate dovedi salvatoare din multe puncte de vedere. Ca să dau câteva exemple, o astfel de soluție poate scurta pașii sau timpul pe care clientul trebuie să îl petreacă înainte de a finaliza comanda, sau poate implementa un sistem de rating și comentarii ale celor care au cumpăra produsul, comentarii și aprecieri ce vor duce la sporirea încrederii noilor clienți în produsele dvs.

Implementând o soluție personalizată scăpați de nevoia de a vă adapta dvs aplicației pe care o folosiți. În loc de asta, aplicația va fi adaptată la dvs. Și, în cazul de față, va fi o soluție perfect compatibilă cu cele mai noi indicații și recomandări de la Google, deoarece Hollo oferă totodată și servicii complete de seo. De fapt poate cu asta trebuia să încep, pentru că seo este una din activitățile lor principale și orice site, indiferent de stadiul în care se află sau de faptul că are nevoie (sau nu) de servicii personalizate, are nevoie de seo. Iar într-o lume în care o sumedenie de pseudo-cunoscători cu vagi afinități tehnice se auto-declară specialiști seo, faptul că în cadrul aceleiași firme se realizează și optimizare și dezvoltare web sau programare nu poate fi decât o mărturie a seriozității și priceperii angajaților de acolo.

Din câte știu despre ei, serviciile sunt profesioniste și tarifele de bun simț.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com