Filme de Oscar

Azi-noapte a avut loc decernarea premiilor Oscar. La noi a fost noapte, la americani a fost zi. Cred că pe la 5 dimineața încă erau emoții cu privire la câștigătorii diverselor categorii.

Oscar 2015

Nu o să dau toată lista câștigătorilor, vreau să mă rezum la lucrurile mai importante. Cel mai bun film al anului a fost desemnat filmul Birdman, al regizorului mexicat Alejandro González Iñárritu. Cu o notă de 8.1 pe IMDb, filmul este o dramă și comedie în același timp, despre lupta interioară (cu egoul) a unui actor cu cariera apusă, care obișnuia să interpreteze un super-erou. Încă nu l-am văzut dar am înțeles că e superb.

De cealaltă parte a baricadei, sau a covorului roșu, cum vreți s-o luați, se află filmul Saving Christmas. O comedie de familie cu un incredibil 1.4 pe IMDb, producția lui Darren Doane domină topurile Zmeurii de aur din acest an. Zmeura de aur este o distincție ce premiază cele mai proaste filme.

Acestea două ar fi, deci, extremele. Între ele avem o mulțime de filme noi, unele science-fiction, pe care abia aștept să le văd și să vă povestesc despre ele. Dar poate pe alt blog.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com