O vacanţă plină de relaxare... în camera ta

Pentru că, după cum vă spuneam în articolul precedent, de mâine se anunţă temperaturi scăzute (care se vor menţine pe tot weekendul şi după aceea), nu ne rămâne decât să ne bucurăm cât mai mult de soarele pe care-l avem azi. Iar de mâine, probabil să visăm la vacanţe în ţări ecuatoriale, pe plaje sublime, cu nisip fierbinte şi lângă ape cristaline. Mie mi-ar plăcea să fie o plajă mai mică, sau privată, la care să nu am acces decât eu. Eventual pe o insulă a Greciei, căci acolo se îmbină muntele, pădurea şi marea. Să am o căsuţă chiar pe plajă, înconjurată de palmieri. Şi să-mi petrec după-masa întins pe un hamac.

Cui nu i-ar prinde un astfel de tratament, dacă nu permanent, atunci măcar ocazional, ca buşon de eliminare a stresului acumulat peste zi? Cine nu şi-ar dori corpul îmbăiat de razele soarelui şi legănat sau masat de vânt? Din păcate, o astfel de vacanţă poate fi costisitoare şi, cel mai adesea, ne este accesibilă destul de rar. Din fericire, există alternative mai simple şi mai avantajoase. Pentru că dacă nu putem să ne deplasăm lunar pe litoralul unei ţări străine, putem cu siguranţă comanda nişte Fotolii de masaj online, de pe site-ul indicat în link. Ceea ce, trebuie să vă spun, e o chestie destul de ingenioasă.

fotoliu masaj irest

Welcome masatto! Firma care produce scaune şi fotolii pentru masaj (medical, terapeutic, de relaxare etc) şi care îţi aduce cele mai frumoae şezlonguri sau hamace de pe cele mai exotice plaje la tine acasă! Avantajul unui astfel de fotoliu este evident. Dacă de exemplu la un salon de masaj (terapeutic, nu vă gândiţi la prostii) plăteşti de fiecare dată când mergi, pe un fotoliu din acesta sofisticat dai banii o singură dată, la început, şi apoi îl foloseşti de câte ori vrei. Investiţia se amortizează în timp, după care rămâi cu fotoliul. Mai departe, economiseşti drumul până la salon, adică timp şi energie, şi beneficiezi de un maseur automat, de tip robot, care te serveşte la orice oră din zi şi din noapte fără să se plângă de ceva.

Dacă facem o comparaţie cu excursia, diferenţa e şi mai clară. Pentru că preţul unei excursii e mult mai mare decât cel al unei şedinţe de masaj, iar drumul durează şi el semnificativ mai mult. În concluzie, dacă uneori nu putem să mergem acolo unde ne relaxăm cel mai bine, putem aduce lucrurile care ne relaxează cel mai mult la noi acasă. Pe principiul că dacă nu merge Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com