Meteo via Google

O chestie mişto care cu siguranţă exista de ceva vreme dar pe care am văzut-o abia mai devreme: când dai o căutare pe Google după expresiile: „meteo”, „vremea” sau „timpul probabil” (şi probabil mai sunt), ţi se afişează un mic sumar interactiv al temperaturii din oraşul sau localitatea în care te afli, şi care arată cam aşa (faceţi click pe imagine pentru mărire):


Pentru a beneficia de acest afişaj, trebuie să lansaţi căutarea de pe google.ro iar Google să fie setat pe limba română. Altfel nu va merge.

Localitatea afişată este detectată automat de Google pe baza IP-ului de pe care vă conectaţi la net. Datele se iau de pe weather.com. Ca opţiuni, puteţi afişa temperatura în grade Celsius sau Fahrenheit (Celsius e afişat automat, Google e deştept), puteţi vizualiza temperatura, precipitaţiile şi vântul, şi puteţi da click jos pe fiecare zi afişată acolo. De exemplu, datele curente sunt pentru Bucureşti, 26 martie 2015 (joi).

Din păcate, se pare că ne aşteaptă un weekend ploios şi cu temperaturi mai scăzute. Acestea vor urca puţin începând de luni iar cerul se va însenina şi el parţial. Totuşi, azi pare să fie cea mai călduroasă zi din perioada aceasta, aşa că bucuraţi-vă de ea.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com