O călătorie în spatele ecranului fierbinte

Până şi la noi în ţară sexualitatea a încetat să mai fie un subiect tabu. Iar internetul ne-a deschis porţile spre o întreagă lume a senzualităţii, cu filme şi imagini fierbinţi aflate la un click distanţă de noi. Dar unul dintre cele mai atrăgătoare teritorii de explorat pentru internaut este cel al camerelor web. Acolo se află, la discreţia ta, o fată frumoasă şi dezinhibată, gata să comunice cu tine şi să execute orice i-ai indica. Este uşor de înţeles de unde provine fascinaţia pentru videochat, cum se numeşte el. Mai mult decât un film înregistrat pe peliculă (sau, mai nou, în format digital), filmul pe care îl vezi este unul interactiv, live. Mai mult decât în cazul unui joc pe calculator, fata de la celălalt capăt al ecranului este vie. Trăieşte, simte şi gândeşte ca tine. O interacţiune între două persoane de sexe diferite, care depăşeşte pudibonderismul reţelelor sociale şi rămâne totuşi privată, intimă. Evident, aşa ceva fascinează.


Din punctul nostru de vedere, al bărbaţilor care accesăm (sau nu recunoaştem că accesăm) aceste camere web, lucrurile sunt destul de simple. Dar ce se află în spatele sticlei, a monitorului? Care este viaţa unui astfel de model de videochat?

În primul rând, videochatul este o activitate bănoasă. Şi când spunem bănoasă, ne putem gândi că alţii termină şcoli de specialitate, fac un doctorat şi câştigă mai puţin decât o fată dezinvoltă şi charismatică. Apoi, mai este o activitate plăcută. Dacă ar fi să judecăm după galeria foto a unui studio videochat Bucureşti, condiţiile în care lucrează aceste fete, sau cel puţin unele dintre ele, respectiv cele care se angajează la firme serioase şi credibile, sunt de vis. Mobila şi interiorul camerelor de lucru depăşind în frumuseţe, lux şi design ceea ce avem noi în propriile apartamente, după o agoniseală de-o viaţă. Mai este şi o activitate a dezvoltării de sine şi formării ca om. Pentru că o astfel de fată va trebui să devină tot mai liberă, sociabilă şi comunicativă. Şi, presupunem noi, mai este o pantă a căderii, pentru acele caractere prea slabe, care nu-i vor putea face faţă şi, pornind de la asta, vor aluneca spre alte activităţi cu conitaţii sexuale urâte.

Accesând o astfel de cameră, vei găsi nu doar o fată sexy cu un corp divin, ci şi o bună ascultătoare, care ţi se va băga sub piele şi te va face să revii din nou. Şi din nou. Dar nu vei găsi, probabil niciodată, o potenţială partidă pentru viaţa de zi cu zi. Şi nici măcar o vorbitoare a aceleiaşi limbi (comunicarea se realizează de regulă în limba engleză). Căci astfel de studiouri îşi protejează identitatea angajatelor, şi astfel tu, ca român, nu vei avea acces la camerele web ale fetelor din România. Ceea ce înseamnă că orice fată pe care o cunoşti poate fi una dintre aceste modele. Poate chiar vecina ta de scară, la care te gândeşti în secret. Sau poate o colegă de birou. Cert este că niciodată nu vei ştii.

Videochatul rămâne, până la urmă, o activitate virtuală.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com