O idee mișto de cadouri de sărbători

Unul din cele mai frumoase și magice momente ale lunii decembrie îl constituie momentul dăruirii unui cadou cuiva, unei persoane iubite, unui coleg sau unei cunoștințe. Și câți dintre noi nu deschidem cu bucurie, emoție și curiozitate pachetul ce ne este dăruit, dornici de a vedea ce se află înăuntru? Totuși, nu întotdeauna se nimerește ca cel care ne face cadoul să fie pe aceeași lungime de undă cu noi, și să ne dăruiască ceva care să ne placă într-adevăr. Desigur, în cazul familiei sau al iubiților, îți cam faci o părere despre ce i-ar plăcea celuilalt. Dar într-un mediu corporate, unde relațiile sunt mai mult de serviciu și de colegialitate, dacă vrei să faci un cadou cuiva, poți s-o dai foarte ușor în bază.

coș cadouri

Pentru a rezolva această problemă, cuiva i-a venit ideea să deschidă un magazin online, respectiv www.giftidea.ro, de unde să puteți comanda cadouri pentru colegii sau apropiații voștri. Acestea, cadourile, vin în anumite formate standard ce îmbună utilul, plăcutul, gustul și luxul cu tradiționalul. Astfel, puteți avea un cozonac, delicatese și ceai într-un coș ornat cu un ștergar clasic. Sau cognac de lux cu praline și cafea într-o cutie foarte frumoasă, alături de un glob pentru brad. Sau multe altele.

coș cadouri

Există o mulțime de variante de cadouri din care puteți alege. Sau, dacă doriți, puteți utiliza meniul Configurator al site-ului și vă puteți configura singuri cadoul: alegând mai întâi în ce vor fi puse aceste daruri (coș sau cutie, după care veți selecta ce model), apoi dacă doriți cozonac sau băutură (sau ambele), de care anume șamd, veți fi trecuți prin toate opțiunile și veți bifa doar ceea ce corespunde preferințelor dvs. La final se va afișa prețul.

cutie cadouri

Firma se angajează pe site să trimită gratis cadourile la o singură locație aleasă de cumpărător, oriunde pe teritoriul României. Și să o facă rapid, în circa 24-48 ore, prin Fan Curier. O idee excelentă ce se poate dovedi foarte utilă cu ocazia sărbătorilor de Paște și, pentru că intrăm în luna decembrie, de Crăciun sau de Anul Nou. În afară de faptul că alegeți niște cadouri cu gust și oarecum standard, nu mai aveți de umblat voi prin oraș, de căutat lichiorul cel mai ieftin, sau vinul cel mai bun, selecția este gata făcută și de vreme ce respectivii se ocupă de cadouri, vă puteți oarecum baza pe alegerile lor.

Sper să vă placă.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com