Distincție și rafinament pentru corpul tău

În articolul de față o să vă prezint un magazin online ce comercializează bijuterii, în special pentru femei. Și sună atât de sec, atât de rigid  formularea cu „magazin online ce comercializează articole pentru femei”, după ce intri pe el și vezi cât de frumos arată și ce bine este conceput, aș putea zice aproape artistic. De o manieră care să reflecte calitățile produselor de pe rafturi, adică ale bijuteriilor: eleganță, bun gust, subtilitate, stil rafinat. Dar destul cu vorbăria, să vă spun despre ce-i vorba.

Site-ul se intitulează La Femme Coquette, care e traducerea în franceză a expresiei „femeia cochetă”. Pentru că, nu-i așa, o femeie trebuie să fie în primul rând cochetă. Dar ce înseamnă mai exact cochet? Ne-o spune dexonline:

COCHÉT, -Ă, cocheți, -te, adj. 1. (Despre oameni) Care caută să placă (unei persoane de sex opus) mai ales printr-o îmbrăcăminte îngrijită, elegantă, printr-o comportare atrăgătoare; (despre manifestările oamenilor) care exprimă, trădează cochetărie. 2. Care are un aspect plăcut, îngrijit. Interior cochet. – Din fr. coquet.

Remarcați că termenul provine din limba franceză? Deci până acum, titlul site-ului e foarte inspirat. Să vedem ce produse au.

Meniul din stânga ne prezintă o gamă variată de articole, cu accent pe lucruri din argint (care argint este un simbol eminamente feminin): broșe din argint, cercei din argint, coliere sau inele din argint, lănțișoare etc. Apoi, mai au cadouri de lux, bijuterii mireasa, bijuterii fanteziste sau chiar bijuterii pentru copii. Eu însă o să mă opresc asupra paginii lor cu pandative din argint, pe care vă invit s-o vizitați și voi, pentru că pandativele de acolo mi se par foarte reușite și originale.

pandativ argint bufnita

De exemplu, iată mai sus cum arată un pandativ cu o bufniță din argint. Foarte pe gustul meu, drăguță și simultan inedită. Nu doar că arată bine în poză, dar îmi imaginez că ar arăta super la gâtul unei fete. Ori poate preferați o variantă mai colorată și stilizată diferit? Încercați-o atunci pe următoarea:

pandativ argint bufnita

Prețul primului model este de 270 de lei iar celui de-al doilea - 128 lei.

O altă categorie cu totul insolită o reprezintă cea a bijuteriilor fanteziste, care se întâmplă că sunt și realizate manual, adică handmade. În cazul acestor bijuterii, decisiv este talentul, pasiunea și „mâna” celei care le face. A, da, și răbdarea. Dar mai bine vă las pe voi să le vedeți, invitându-vă să intrați pe această pagină. Eu mă limitez la a vă prezenta o brățară din pietre semiprețioase, care mi-a plăcut foarte mult, și care costă numai 79 de lei:

bratara din pietre semipretioase

De ce prezint aceste tipuri mai puțin obișnuite de giuvaieruri? Penetru că mie, ca bărbat, mi-ar plăcea o fată care să poarte ceva neobișnuit (dar elegant, potrivit cu ea, nu ieșit din limitele bunului simț!), ceva prin care să fie unică, nu același tip ce cercei sau coliere pe care le poartă toată lumea. Mi-ar plăcea la o fată originalitatea, spiritul de aventură, misterul, expresivitatea, iar toate aceste bijuterii care ies puțin din binecunoscutele tipare îmi sugerează exact acest lucru: că am în față o prezență fascinantă, care nu acceptă să se înscrie într-un șablon ci gândește și simte liber.

Ca bărbat, ce ți-ai putea dori mai mult de la o femeie, pe lângă frumusețe și senzualitate? Cel puțin la primul contact vizual cu ea.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com