Oferte de revelion 2017

Mai sunt câteva zile și intrăm în ultima lună din an. Momentul este propice prospectării pieței, mai exact a ofertelor de revelion ale diferitelor agenții de turism. Articolul de față se oprește asupra unor oferte de Revelion 2016 - 2017 la prețuri accesibile, de pe site-ul Tui TravelCenter. Să vedem despre ce este vorba.

insulele maldive

Prima oprire o facem pe insulele Maldive. Micul paradis din Oceanul Indian este o țintă predilectă a turiștilor, datorită poziției sale insulare (țara are cea mai mică altitudine maximă din lume) și a condițiilor climatice. Pentru că, dacă aveți banii necesari și v-ați sărutat de gerul iernii de pe la noi, de ce n-ați petrece un revelion 2016 - 2017 la aproape 30 de grade Celsius? Da, atât este temperatura în luna Decembrie, datorită faptului că, practic, maldivienii nu au iarnă, temperatura medie pe zi fiind de 28 - 29 grade Celsius în fiecare lună.

De câți bani aveți nevoie sau care este prețul unui revelion 2017 în aceste insule? Pe site ne sunt prezentate 10 hoteluri din care putem alege, iar toate au între 4 și 5 stele. În aceste condiții (de lux), o vacanță de o săptămână începe de la 2135 de euro / persoană. Prețul include 7 nopți de cazare, zborul cu avionul și eventualele transferuri. Practic, vă mai trebuie doar bani de cheltuieli și eventual de mâncare.

Dacă 2000 de euro este prea mult pentru dvs, Tui TravelCenter are și oferte revelion mai accesibile, pentru că foarte mulți români vor fi interesați în primul rând de prețuri revelion 2017, banii sunt încă criteriu eliminator pentru locuitorii spațiului carpato-danubiano-pontic. Vă invit în această direcție să facem o escală virtuală la vecinii noștri din Bulgaria. Un revelion 2016-2017 în Bulgaria costă, prin intermediul acestei agenții, 210 euro de persoană. Probabil ar trebui să vă fac un tur al hotelurilor (sunt 18 la număr) și posibilelor destinații de vacanță din această țară, cu minunatele muzee, edificii culturale și peisaje de interes. Vă las însă să le studiați singuri, intrând pe linkul anterior, pentru că sunt prea multe ca să le pot prezenta în spațiul acestui articol. Vă spun totuși că la capitolul prețuri revelion 2017, Bulgaria este mai ieftină chiar decât România, unde contorul începe să urce de la 267 euro.

Maldivele și Bulgaria au fost două destinații pentru revelion 2017 cumva la limită. Ofertele de revelion de pe site includ multe alte zone și țări, la prețuri variate: Austria (310 euro), Dubai (1000 de euro), Insulele Mauritius (1765 euro) etc. Orice veți alege, vă doresc o excursie minunată!

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com