Jucării de sărbători pentru cei mici

Pe mine modul cum funcționează aproape toate magazinele online românești mă face deseori să-mi ies din pepeni. Tocmai a trecut Black Friday, așa că am intrat pe câteva: aproape niciun site nu ține minte preferințele tale de căutare. În primul rând, toate ordonează produsele după popularitate și vânzări, nu după preț. Pe mine mă interesa să le parcurg după preț, așa că le sortam crescător, după care, când schimbam categoria, ele erau din nou sortate diferit. Iar peste o oră sau a doua zi când intram pe site, din nou și din nou, la fel, pentru că este atât de greu să-ți dai seama că dacă vizitatorul X de fiecare dată când a căutat ceva la tine pe site a ordonat produsele într-un fel, înseamnă că așa le vrea ordonate și când va intra data viitoare. Și este atât de greu să-i salvezi un cookie în calculator, care să memoreze această setare. Ei bine, astăzi - spre surpriza mea - am intrat pe un site care funcționează cum trebuie. Este vorba un site cu jucării de lemn pentru copii la prețuri accesibile, respectiv educlass.ro.

joc - statie de pompieri

Pentru că se apropie încet-încet sărbătorile de iarnă, pentru că vă veți gândi ce cadouri să le faceți copiilor voștri, pentru că banii nu ne dau pe niciunul afară din casă, pentru că site-ul este prietenos, pentru că mulți părinți își doresc să-și salveze copiii de la o viață aproape virtuală (deja mulți dintre ei își petrec o mare parte a timpului navigând pe internet) și să le ofere niște jucării de lemn, mai adecvate vârstei lor, și nu numai de asta, vă invit să faceți o vizită pe EduClass, un Importator de Jucării și Jocuri pentru copii de toate vârstele, și să începeți prin a sorta, cum am făcut și eu, jucăriile după preț. Veți avea poate surpriza să constatați că primele jucării lemn costă 4 lei, 5 lei, 6 lei etc, și nu, nu am citit greșit și nu am făcut typo-uri. Jucăriile pentru copii încep de la sume sub 10 lei. De fapt, la prețul ăsta ați putea lua un sac de jucării lemn, inclusiv rezerve pentru sărbătorile de Paște și de Crăciun de anul viitor. :)

Sunt și foarte multe opțiuni, peste 450 de jucării creative, primele 200 având prețuri între 4 și 30 lei. Dar faptul că multe dintre ele sunt ieftine nu înseamnă că nu veți găsi și jucării de calitate, cei care sunteți dispuși să scoateți mai mult din buzunar și doriți să faceți niște cadouri cu totul speciale. Cea mai scumpă jucărie din lemn pe care am văzut-o pe site este o platformă industrială din 44 de piese, printre care un fel de macara, un parc auto pe mai multe niveluri, o șosea și niște mașini - evident mașinuțe de jucărie. Se poate demonta și monta, iar după asamblare are 53 de centimetri înălțime și peste 1 metru lățime la bază. Costă 500 de lei, fiind prin asta mult mai ieftină și totodată mai utilă unui copil decât, să zicem, un telefon sau o tabletă.

joc - platforma industriala

Tot la capitolul jucării de lemn relativ scumpe, de două sau mai multe sute de lei, găsim case sau castele, o stație de pompieri sau diverse jocuri de rol. Dincolo de asta, magazinul impresionează, după cum am spus, prin gama foarte bogată de jucării lemn extrem de ieftine, de ordinul zecilor de lei (maxim), care așteaptă să-i facă fericiți pe micuții voștri după o simplă comandă plasată, bineînțeles, online, din confortul propriului vostru pat sau fotoliulu. Pentru că, dacă ei se joacă sau pierd timpul pe internet, noi îl putem folosi și inteligent.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com