Camere superbe pentru copii

Cine n-ar dori să îi ofere copilului său toate condițiile pentru a fi fericit? Mai mult decât eventualele jucării și dulciuri pe care i le cumpărați (și unde trebuie să păstrați o măsură, mai ales la ultimele), ce puteți face este să-i mobilați camera într-o manieră care să-l facă să se simtă ca într-o poveste. Ca într-o poveste cu zâne, dacă este prințesă, sau ca într-o aventură cu pirați, dacă este băiat! Vă invit să faceți o escală în paginile cu mobila dormitor tineret de pe unican.ro!

camera pirat

În general nu sunt ușor de impresionat, mai ales când vine vorba de designul și modelele culturii contemporane, dar ce părere aveți de camera ilustrată în imaginea de mai sus? Un pat ce seamănă cu o corabie sau o barcă, un parchet și o mobilă ce dau impresia unui stil de epocă (dar sunt în același timp superbe), niște perdele rupte parcă din paginile unui roman de capă și spadă, o compoziție care îmbină luxul cu neobișnuitul și spiritul de luptă al bătrânilor lupi de mare: este doar o imagine dintr-un proiect pus la punct de cei de la Unican pentru copilul tău.

Ideea e simplă: dacă tot trebuie să dai niște bani pentru a mobila o cameră, și încă niște bani serioși, de ce să nu optezi pentru un design extraordinar, care să-l facă pe copilul tău să intre în lumea magică a poveștilor preferate de fiecare dată când calcă pragul camerei sau când merge la culcare? O lume a lui, pe care nici un alt copil nu o are. Este întrebarea la care cei de la Unican au venit cu mai multe răspunsuri, iar camera-de-pirat din imaginea de mai sus este doar unul dintre ele. Puteți opta, în colaborare cu ei, și pentru alte variante, deoarece Unican face mobilă la comandă, și nu doar mobilă pentru tineret.

Există, bineînțeles, și mobilă tineret „normală”, pentru o cameră tineret mai puțin extravagantă. Astfel, avem variantele de mobilier camera tineret intitulată de ei Darius, Alexander, Albert, Aaron și altele, pe care le puteți studia intrând pe linkul din primul paragraf. Și ele sunt modele foarte frumoase, camere tineret care de data asta se potrivesc și celor de vârste mai mari, trecuți puțin de vremea poveștilor sau a copilăriei.

Indiferent de gusturile pe care le aveți sau de preferințele în materie de mobilier camera tineret, pe Unican puteți găsi ceva pe placul vostru sau dacă nu, puteți comanda, pentru că firma, înființată în 1998, pornește inclusiv cu etapa de design și se ocupă cu proiectarea și fabricarea mobilei pe care v-o imaginați, dând viață aspirațiilor sau fanteziei dvs. Ce vreau să zic, cu alte cuvinte, e că nu sunt simpli importatori/distribuitori de mobilă.

Mie îmi place ideea.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com