O firmă de unde poți închiria autocare

Titlul articolului de față s-ar putea numi Închirieri de autocare la Eurolines, pentru că acesta e site-ul pe care vi-l supun atenției. Dar până la el, o scurtă introducere.

autocare eurolines

Acum câțiva ani, am fost cu niște prieteni, poate vreo două sute, deci într-un grup organizat, în excursie la Sarmisegetuza. Periplul în sine și experiența (de numai o zi) de la fața locului sunt minunate și merită tratate pe larg, dar aici le menționez doar cu titlu introductiv, nefăcând scopul acestor rânduri. Ceea ce vreau să vă spun este că pentru a ajunge acolo am închiriat niște autocare, de la o firmă care se ocupa cu așa ceva. Problema a fost că am nimerit doi șoferi începători, care au întâmpinat diverse probleme pe parcurs. Fiind drumul lung și trecând prin anumite zone în care șoseaua era mai îngustă sau mai puțin asfaltată, au fost câteva situații în care ei s-au oprit și s-au tot sfătuit, jos, cum să meargă mai departe, speriați să nu răstoarne autocarele sau ceva, spre debusolarea noastră.

Evident, experiența plăcută de la fața locului aproape că a șters aceste amintiri, dar până când nu ești într-o situație de genul ăsta (reală), nu te gândești la prea multe lucruri când comanzi un astfel de serviciu. Așadar, dacă ai nevoie să închiriezi un autocar, ar fi bine să alegi cu atenție, pentru că de alegerea ta depinde calitatea serviciilor pe care le vei primi, și, uneori, riscurile care decurg din aceste servicii (vorbim totuși de deplasare pe șosea, deci există și riscuri).

Spre deosebire de firma la care am apelat noi atunci, Eurolines.ro se recomandă ca prestând și oferind servicii de calitate, bazate pe profesionalism, punctualitate și seriozitate. Dispun, conform informațiilor de pe site, de microbuze cu 8-19 locuri, mini-autocare de 22-23 persoane și autocare de până la 59 de locuri - cu mărcile Scania, Setra, Mercedes. Acestea pot fi comandate și vă pot lua din locul dorit de voi, transporta unde vreți (la un aeroport, într-un tur, într-o excursie, într-o altă localitate din țară etc), vă aduc înapoi și vă pot sta la dispoziție 24/7.

Plata călătoriei poate fi realizată inclusiv cu cardul, online. Puteți specifica tot online condițiile de deplasare: numărul de persoane, perioada, ba chiar țara de plecare și destinația. Pentru că am uitat să vă spun: puteți închiria un autocar și în vederea deplasării în străinătate! Printre altele, firma vă pune la dispoziție (pe site) două numere de telefon de contact și o aplicație prin care puteți afla poziția curentă a autorcarului închiriat de dvs pe hartă. De asemenea, puteți să vă abonați la ei, fiind astfel la curent cu ultimele noutăți și promoții.

Sper să vă fie de folos.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com