Destinații de vacanță

Pentru că deja au început să apară oferte de early booking, vă invit să parcurgem împreună două posibile destinații de vacanță sau de concediu, mai ales pentru cei care doresc un concediu de vis în afara țării, la niște prețuri pe care să și le poată permite. Site-ul de referință este în cazul de față travelidea.ro iar prima noastră oprire va fi la pagina cu vacante Grecia, pentru a vizita țara Iliadei și a Odiseei.

Atena

Grecia impresionează mai ales prin numărul foarte mare de insule pe care le deține. Insule aflate la intersecția dintre Asia, Afria și Europa, în peninsula Balcanică. Peste 1400 în total. Dintre ele, 227 sunt locuite. Și, datorită faptului că forma predominantă de relief este muntele, plajele acestor insule ne oferă uneori un contrast extraordinar între munte și mare, între foste zone vulcanice (de interes pentru geologi, geografi și antropologi) și construcții sau clădiri a căror origine se pierde în negura miturilor din trecut. De exemplu, conform acestor tradiții legendare, se spune că în Santorini există o punte de acces spre celebra Atlantidă.

Pe TravelIdea puteți vizita 14 destinații elene, care vă pun la dispoziție, în total, peste 1000 de oferte. Nu ne-ar ajunge o viață întreagă pentru a le încerca pe toate! Prețurile, dacă cumpărăm bilete de pe acum, încep de la 107 euro și merg, sigur, până la câteva sute de euro, în funcție de locul și hotelul ales. Aceste prețuri includ cazare câteva nopți, până la o săptămână, și drumul cu avionul sau autocarul. Condiția ca să beneficiați de aceste prețuri mici este să faceți comenzile cu câteva luni în avans (adică cam de pe acum, dacă vreți să vă luați concediu în primăvară-vară). Mai târziu, prin luna mai, prețurile vor fi mai mari!

A doua destinație pe care vă invit s-o trecem în revistă este Bulgaria. Ofertele de vacante Bulgaria încep, cum este și firesc, de la sume ceva mai mici, și sunt în general mult mai accesibile, Bulgaria fiind de altfel și unul dintre vecinii noștri. Dar, date fiind condițiile deplorabile de pe litoralul românesc, cât și faptul că prețurile la noi în țară sunt pipărate, un concediu pe litoralul bulgar poate fi nu doar mai tentant, nu doar mai frumos ci și mai ieftin chiar decât unul pe litoralul nostru. Marea Neagră, oricum, ne așteaptă s-o gustăm din ambele țări.

Vouă ce destinații turistice accesibile vi s-ar părea interesante?

Un singur comentariu:

Gina la 18.11.2017, 16:36

Eu sper să vin în România, mi-e dor de acasă.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com