Furnizori online de piese auto

Există două tipuri de oameni: cei care au mașini și cei care au mașini și se pricep să le repare. În prima categorie intră cei care nu știu ce e aia plăcuță de frână, caseta directie, tobă, iar singura lor expertiză se reduce la utilizarea unui cric și înlocuirea unui cauciuc spart. În a doua categorie intră cei care se pricep să meșterească una-alta pe la autovehicul. Dacă faceți parte din prima categorie, atunci ar fi bine să vă cumpărați o mașină nouă, sau cel puțin una cât mai bună, de care să aveți grijă. Altfel, vă puteți trezi cu cheltuieli foarte mari.

volkswagen golf 4

Este o realitate imuabilă a drumurilor românești că mașinile se strică repede. Piesele se uzează și trebuiesc înlocuite. Dacă nu te pricepi, ești la mâna mecanicilor auto, care pot lua și pielea de pe tine. Mai rău, s-ar putea să circuli cu o casetă direcție Golf 4 stricată și nici măcar să nu-ți dai seama, lucru care va duce în timp și la alte piese stricate, pe lângă acea casetă direcție originală. Iar dacă mergi la un atelier auto, ești pe mâna celor de acolo. Te poți trezi cu un preț casetă direcție foarte mare, pe lângă alte piese schimbate, pentru că „și ele erau cu problemă”.

Din fericire, mai nou există internet așa că ar fi o prostie să mergi la reparații fără să arunci mai întâi un ochi pe magazinele online de profil. De exemplu, dacă te interesează o caseta directie VW Golf 4, poți intra pe AutoAtu, unde găsești o mulțime de piese auto pentru practic orice model de mașină. Știi că tu ai problemă cu caseta de direcție, o notezi pe foaie, alături de prețul ei de pe AutoAtu. După care, ajuns la un service auto, le ceri să-ți zică prețul piesei înainte de a o schimba. Dacă îți dau un preț mult mai mare, le zici că aduci tu piesa. Dacă nu vor, înseamnă că obișnuiesc să-i țepuiască pe clienți, cerând nu doar bani pe manoperă, ci și pe casetă directie Golf 4, pe care o vând la suprapreț. În cazul ăsta mergi la un alt service

Dar nu doar pentru aceste cazuri sunt bune magazinele ca AutoAtu. Ci și în situația în care te pricepi cât de cât la mașină, sau ai un prieten mecanic. Pentru că e foarte simplu, după ce ai identificat modelul mașinii tale, să găsești piesa necesară pe site, să o comanzi online și să o primești acasă. Costurile sunt mici pentru că la prețul de listă de pe site se adaugă doar transportul, care e nesemnificativ, piesa îți vine acasă și o poți înlocui tu, economisind astfel o mulțime de bani. Sau, dacă ai un service auto, poți comanda orice fel de piesă auto de la astfel de magazine, care îți devin furnizori.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com