2 accesorii gonflabile ideale pentru apa

Chiar daca vara a venit poate mai repede decat credeai, nu trebuie sa te surprinda nepregatit. De aceea, concediul de vara mult asteptat necesita accesoriile potrivite pentru distractia din acest sezon. Indiferent care este locatia ta preferata, nu uita de accesoriile gonflabile menite sa asigure o modalitate de distractie suplimentara.

Pentru amatorii de drumetii si plimbari in mijlocul naturii, le recomandam 2 accesorii gonflabile ideale pentru apa: barci gonflabile de pescuit si saltea gonflabila.

Barci gonflabile de pescuit


barca gonflabila

Pescuitul este un sport relaxant care atrage atentia barbatilor de orice varsta. Persoanele iubitoare de drumetii si camping pot rezerva un weekend intreg pentru a se bucura in liniste de aceasta activitate relaxanta. Astfel, poti apela la barci gonflabile de pescuit care te vor ajuta sa vaslesti in larg pe lac sau rauri pentru a experimenta cele mai bune zone de pescuit.

O barca gonflabila de pescuit este realizata din straturi de material rezistente, de regula PVC, care iti vor asigura confortul de care ai nevoie in timpul activitatii preferate. Pentru mai multa siguranta, inainte de achizitionare verifica capacitatea maxima de incarcare mai ales daca transporti mai multe persoane in barca. Prezenta padelelor te va ajuta sa vaslesti mai usor si mai repede in locurile dorite. Sistemul gonflabil reprezinta un mare avantaj, fiind usor de transportat in orice drumetie. Asigura-te ca ai in permanenta in bagaj o pompa de umflat pentru a utiliza barca gonflabila intr-un timp scurt.

Modele de saltele gonflabile


Daca calatoresti in grup, restul persoanelor se pot relaxa oricand pe apa cu ajutorul saltelelor gonflabile. Poti alege o saltea gonflabila de 1 sau 2 persoane, din material plusat pentru un confort sporit pe apa. Versatilitatea lor ofera numeroase posibilitati de utilizare precum pe apa, in excursiile cu cortul etc. Datorita sistemului gonflabil ofera usurinta in instalare, dar si in transportare si necesita un loc minim in bagajul tau. De exemplu, poti alege un scaun gonflabil pentru relaxare maxima in aer liber in orice drumetie sau chiar sesiune de pescuit. Site-ul SportAddict.ro iti pune la dispozitie numeroase modele de saltele gonflabile, astfel incat orice membru al familiei sa fie multumit.

Cu accesoriile gonflabile potrivite pentru apa, vara aceasta iti va oferi numeroase activitati distractive. Iti dorim distractie placuta!

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com