Turismul electoral

După cum știți, recent s-a încheiat campania electorală, după care a început să se meargă la vot, după care s-au dat publicității niște sondaje cu anumite rezultate, după care s-a afișat situația finală cu alte rezultate, după care am scris articolul de față, în această ordine.

desen cu politică

De data asta n-a mai fost vorba de migrarea sau turismul unor aleși spre alte partide, posturile nefiind la noi ci în Europa. Aștemtăm cu interes alegerile pentru parlamentul propriu. Totuși, undeva între afișarea rezultatelor finale și articolul de față, Crin Antonescu a demisionat de la conducerea PNL, deși a rămas în continuare la conducere ca interimar, sau ceva de genul. Dar omul și-a ținut promisiunea, nu? În fine, PNL se gândește acum să facă turism înspre dreapta României, din stânga unde se aflau ei nu demult, alături de PSD. Iar restul, ce-o mai fi om vedea.

Două lucruri îmi plac la scena noastră politică. Primul este că nu-i deloc statică: îi place să facă drumeții. Al doilea este că 32 de politicieni pleacă spre Bruxelles. Și deci scăpăm de ei. La mai mare!

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com