Află aici despre caserole din plastic, compartimentate, care îți pun în valoare produsul!

caserole-plastic-compartimentate-snick-ambalaje

Snick Ambalajele furnizează produse de împachetare pentru alimente, pentru firme de catering și street-food. Aceasta are o gamă variată de produse, printre cele mai achiziționate fiind renumitele caserole din plastic compartimentate

Ambalajele compartimentate - o necesitate pentru orice afacere

Protecție îmbunătățită a produselor - un exemplu bun de a arăta dacă ambalajul unui produs este perfect pentru produsul tău este chiar protecția pe care acesta îl conferă. Scopul principal al ambalajului este să îi ofere protecție produsului, încât să rămână intact până la livrare.

Avantajele unei caserole de plastic compartimentate

Unele dintre avantajele folosirii caserolelor de plastic sunt durabilitatea și rezistența acestora. Compartimentele de plastic sunt mult mai rezistente când vine vorba de presiune sau spargere, fata de cele din hârtie sau metal. Un alt punct în plus pe care îl are plasticul este acela ca plasticul este mult mai versatil, fiind folosit la o sumedenie de produse.

Plasticul este ușor de manipulat, ceea ce îl face excelent pentru transportul de alimente. Deoarece plasticul este diferit de celelalte tipuri de ambalaje ca și duritate, acesta poate fi modelat pentru ca acesta sa aibă alte forme, oferindu-i produsului final un aspect unic. Datorită faptului că acestea sunt de unică folosință, prin folosirea acestora, riscul contaminării alimentelor cu microbi este de aproape 0%. Prin folosirea lor vă veți reduce enorm costurile de menținere, curățare și dezinfectare a compartimentelor servirii produselor.

Ambalaje de produs protective

Prin folosirea ambalajelor protective, dar și al designului potrivit asupra produsului, firmele pot reduce riscurile de a provoca daune asupra produsului în perioada de depozitare, livrare și manevrare. Acest lucru poate fi obținut prin folosirea de materiale rezistente a ambalajelor,  dar și a designului acestuia mai potrivit.

Ambalajele de produs protective sunt necesare mai ales cand vine vorba de food delivery, deoarece aplicațiile de food delivery sunt utilizate frecvent în zilele de astăzi. Livratorii de mancare trebuie sa aibă ambalaje potrivite pentru produsele pe care aceștia le distribuie, pentru ca produsele sa fie sigilate aferent și să rămână sigure, până la momentul de consum.

Pe piața de profil sunt o sumedenie de tipuri de ambalaje. Cum puteți să vă diferențiați de competitori? Poate abordând situația diferit, optând pentru ambalaje personalizate. Acest lucru este posibil și la Snick Ambalaje, dar în tiraje mici și doar la o gamă restrânsă de produse.

Ambalajele personalizate ajuta la recunoașterea brandului și a produselor sale de către clienți, iar acest lucru va ajuta în crearea unei identități vizuale.

Ambalajele personalizate pot contribui la buna impresie a clientului, deoarece acesta va fi uimit de micile detalii conferite promovării. Ambalajele personalizate duc la o experiența plăcută la deschiderea pachetului.

Dacă sunteți o persoană foarte atentă cand vine vorba de micile detalii sau dacă nu sunteți sigur dacă ambalajele noastre se potrivesc pentru produsele firmei dumneavoastră, intrați pe snick-ambalaje.com și solicitați sacoșa cu mostre gratuite, pentru a vedea care din ele se potrivesc mai bine!

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău
comenzi@snick-ambalaje.com

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com