Blue Air, o posibilă țeapă de milioane

Spre deosebire de ceilalți bloggeri de turism, eu scriu rar. Dar există evenimente notabile sub pitorescul cer al ultimilor ani? Poate că ar merita trecut în revistă turismul din timpul pandemiei ultimlor doi ani și jumătate, dar până atunci să notăm că cel mai notabil eveniment din ultimele luni care sare în evidență este țeapa cu care s-au trezit peste 70.000 de clienți care au cumpărat bilete de avion de la Blue Air fără ca apoi să poată beneficia de serviciile aferente.

avion la sol

Chestiunea notabilă însă este următoarea: problemele cu zborurile Blue Air au început prin iunie. Iar un articol din 18 iulie care detaliază situația, dacă aveți chef de citit (sau de ieșit în excursii, haha). Ei bine, de atunci oamenii au continuat să-și cumpere bilete. Că doar nu li se poate întâmpla chiar lor, nu-i așa? Arhi zice că în perioada 15 iunie - 31 august 150.000 de români vigilenți și-au cumpărat bilete de la Blue Air. Și concluzionează că ne merităm soarta.

Așa că dragilor, știrile serioase despre turism sunt inutile. Pentru că chiar dacă cineva va trage un semnal de alarmă cu privire la o posibilă țeapă, oamenii tot vor cumpăra. Fie nu vor citi acele știri, pentru că nu se informează, pentru că omul funcționează ca un mecanism automat, în virtutea inerției. Fie le vor citi și nu le vor crede, pentru că iarăși evenimentele acestea ar contrazice inerția care le spune că până acum au circulat cu firma cutare fără probleme și deci și de acum înainte ar trebui să se poată.

Încă nu sunt comentarii.

 
Design by PremiumBloggerTemplates.com